ورزش کردن در دوران بارداری خطری ندارد

ورزش کردن در دوران بارداری خطری ندارد

ورزش کردن در دوران بارداری خطری ندارد
ورزش کردن در دوران بارداری خطری ندارد

در سال ۱۹۵۸ میلادی، پزشکان توصیه می کردند خانم های باردار درهر دفعه تمرین، باید کمتر از ۱۶ دقیقه ورزش کنند. اما در حال حاضر، گفته می شود، این افراد می توانند برای مدت طولانی به شیوه صحیح ورزش کنند، در حالیکه دمای بدنشان هم خیلی افزایش نیابد.

در یک مقاله تحقیقی گفته شده بود؛ اثرات بدی در نوزادان متولد شده از زنانی که در طی بارداری به طور پیوسته و شدید ورزش کرده بودند، مشاهده نشد و حتی این نوزادان از سایر کودکان باهوش تر بودند.

بیشتر افراد فکر می کنند، برای یک خانم باردارد غیرممکن است که سخت و شدید ورزش کند، زیرا معقتدند ورزش شدید باعث کمبود اکسیژن در مغز کودک می شود و به آن صدمه می زند. ولی آنچه که به مغز کودک آسیب می رساند، کمبود کالری و افزایش درجه حرارت بدن است.

در گذشته هم گفته می شد ورزش باعث تب و افزایش بیش از حد درجه حرارت بدن در طی ماه اول بارداری می شود و باعث تخریب مغز و نخاع می شود، ولی بررسی ها بر روی خانم های باردار ثابت کرد افزایش درجه حرارت بدن در این گروه در اثر عفونت بوده است نه ورزش کردن.

هر چه سخت تر ورزش کنید، دمای بدن بالاتر می رود، ولی تا حدی نیست که به مغز آسیب برساند.

در حقیقت عفونت دمای بدن را خیلی زیاد افزایش می دهد و باعث تخریب مغزی نوزاد می شود.

خانم اینگرید کریستین سون، رکورددار مسابقات دوی قبلی جهان (سریعترین دونده زن)، در حالیکه در ماه سوم بارداری بود، در مسابقات دوی ماراتون هاتسون تگزاس نفر اول شد و با این همه نوزاد سالمی به دنیا آورد.

خانم شارون وود، هم در زمان بارداری اش، از قله اورست بالا رفت.

خانم های بارداری که به طور شدید ورزش می کنند، نوزادان کوچکتری به دنیا می آورند، ولی ظاهراً سالم هستند. این افراد باید تحت نظر پزشک باشند، ولی اکثریت آنها می توانند ورزش کنند. تنها اثر بدی که ورزش های بسیار شدید مثل اسکی همراه با شیرجه و بوکس بازی می تواند داشته باشد و به نوزاد آسیب برساند، این است که رحم به سمت جلو خم شده و باعث درد پشت بدن در طی دویدن در سه ماهه آخر بارداری می شود و شکم نیز صدا می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *